keskiviikko 29. lokakuuta 2014

HUOMENNA se tapahtuu

Täällä on ollut hiljaista vain, koska olen ollut hyvin kiireinen! Töitä on tullut paiskittua hullun lailla ja sen ohessa olen kuntoillut sen minkä olen ehtinyt- unohtamatta palautumista ja lepoa. Pientä flunssaakin on havaittavissa, joten sitäkin on tullut torjuttua.
 Viikon treenit olen aloittanut tanssihermoja kutkuttavalla zumballa- siinä on kyllä laji, jossa huolet unohtuvat. On vain mukava antaa musiikin viedä ja ilotella energisen ohjaajan johdolla! Kerrassaan mukavaa! Eilen lenkkeilin hyvin lämpimässä säässä- jopa merituuli oli vuodenaikaan nähden lämmin. Olisihan se pitänyt arvata, että se poikii myrskyä. Tänä aamuna jo tovin olin ilman sähköjä, jännittävää.

Sorsat ja puoliksi jäätynyt lampi

Auringon nousu

 Tänään en mitään ihmeellisiä kirjoittele sen kummemmin, sillä mielessäni alkaa pyöriä jo aiemmin mainitsemani pääsykokeet, jotka ovat HUOMENNA! Onnistuin tavoitteessani: annoin kokeiden odottaa yhtään enempää stressaamatta aina tähän päivään saakka. Ennakkotehtävän kirjoittelin vkl:na valmiiksi, kun tuli sellainen fiilis, että nyt asian voisi hoitaa kuntoon- joten se odottelee tuossa pöydän nurkassa huomista.
 Tänään aamulla herätessä tunsin jännityksen vatsassani ja mielessäni alkvoivat vilistä matikan laskut, mitä ehkä tulen kohtaamaan- voi kamalaa! Se on mahdollisesti se ainoa asia millä sössin koko kokeet, muuten olen aika itsevarma ja hyvällä meiningillä menossa sinne. Viime viikolla puukkasin jopa omat työvuoroni työkaverille, että voin rauhallisin mielin olla kokeilla niin pitkään, kun on tarve. Vkl:na selvitin, kuinka kauan minulla kuluu aikaa kävellä koululle, mikäli sää on huono enkä voi pyöräillä. Autokin toki olis, mutta en käytä sitä kuin pitkiin matkoihin, muuten haluan kaikista matkoista liikunnallisen hyödyn, sitä paitsi on piristävää haukata vähän happea ulkoillen! Ja mitä vielä autoiluun tulee, luulen että olen huomenna sen verran jännittynyt, että on parempi lähteä jotenkin muuten liikkeelle- ensinnäkin liikunta rentouttaa oloani ja toiseksi, kukaan ei tule yliajetuksi! No, ei nyt sentään- en niin holtiton ole! Mutta ymmärrätte pointtini, että jännittää varmaan huomenna!

Aamulenkki 

 Nyt vielä netistä katselemaan jotain vinkkejä laskuihin, josko se helpottaisi mieltä... Tai pahentaa asiaa!? Pian jokatapauksessa töihin ja jotain rentouttavaa puuhastelua illalle ja aikaisin nukkumaan, että herään pirteänä seuraavan päivän koitokseen: Naapureille siis pieni toive, että pikkulauantain pippalot voisi viettää vähän pienemmällä volumella! ;)

Viikko on jo puoli välissä, pian on taas viikonloppu ja Halloween! Tsempataan loppu viikkoa kohti, vkl:na saa taas huilata :)

CARO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti