perjantai 24. lokakuuta 2014

SLEEK, SEXY, POWERFUL - PILOXING

Päivä on sitten niin mukava aloittaa kuntoilemalla! Siitä tulee ensiksikin niin hyvä mieli ja toiseksi jaksan koko päivän iloisena! Kun avasin verhot aamulla, minut valtasi ensin suuttumus- lumi oli satanut maahan. Ei minulla lunta vastaan ole mitään- päinvastoin on mukavaa saada viimein valoa lisää tuonne syksyn pimeyteen. Huolestuin ja petyin, koska olin suunnitellut tekeväni kunnon aamulenkin- mutta loskan seassa pomppiminen ei kiinnosta sitten yhtään! Kumpparitkin olis, mutta sittenkään en lämpene ajatukselle. Mieluummin sitten, kun loskakelit on ohi painelen pidempää lenkkiä hangessa.

Ensilumi??

 Jäikö siis aamulenkki väliin? Ei suinkaan! Otin itseäni niskasta kiinni aloittamalla aamun toisella minulle erittäin rakkaalla lajilla, Viveca Jensenin konseptoimalla PILOXINGilla. Lajissa yhdistyvät pilateksen notkistavat, tasapainoa ja liikkuvuutta edistävät liikkeet sekä nyrkkeilyn nopeus ja voima. Lisäksi lajiin kuuluu ripaus keventävää ilottelevaa tanssia. Jensen onnistui kuin onnistuikin luomaan kuntoilumuodon, joka on keholle terveellinen ja joka samalla vahvistaa itsetuntoa. Laji on vielä suhteellisen uusi Suomessa, mutta se on saanut hyvän vastaanoton. Piloxingista järjestetään nykyään myös Barre-tunteja, joihin itse on ole vielä tutustunut. Elän niin sanotusti vielä Piloxingin alkuaikaa, enkä halua pilata fiiliksiäni vielä erikoistumalla tuohon Barre-muotoon. Mutta mielelläni kuulisin kommentteja, mikäli olette käyneet tuolla barre-tunneilla ja muutenkin aiheeseen liittyen!

Tällä aamiaisella jaksaa reenata! Appelsiini-mangorahkasmootie

 Itse pääsin lajia kokeilemaan ensi kertaa syksyllä 2012 aivan parhaan ryhmäliikuntaohjaajan kanssa Töysän Ylipäässä. Ja huuma edelleen jatkuu, vaikken tuon ihanan ohjaajan tunneille ole enää pitkiin aikoihin päässytkään, kun muualla asustelen. Onneksi Vaasassa ainakin parilla kuntosalilla laji on mukana ohjelmistossa viikottain. 
 Terveysliikunnanohjausta opiskellessani sain ohjeta kyseistä lajia koulun henkilökunnalle ja opiskelijoille, epävirallisesti kylläkin- mutta kokemusta sekin on! Kouluttautuakin olen aikonut jo useita kertoja, mutta aina on ollut huono säkä, että on tullut muuta menoa yms, etten ole päässyt osallistumaan- niin myös nyt, kun ajattelin viimein osallistua marraskuussa järjestettävälle ohjaajakurssille. Saas nähdä milloin yksi unelmistani käy toteen ja pääsen tuonne koulutukseen! Toivottaavasti eivät ihan heti Suomessa kouluttamista lopeta, että ehdin kelkkaan mukaan :)
 Tänään siis vaihteeksi tein itse Vivecan ohjelmalla tehokkaan käsi-, peppu- ja vatsatreenin. Omia ohjelmia minulla on useampia- jonkin voisi tännekin jakaa tulevaisuudessa ;) Mutta voi että! Ylipään tunneille tulee niin monesti ikävä- siellä on aina ollut niin mahtava tunnelma, superhyvä ohjaaja ja ohjelmat ovat olleet tehokkaita ja ollaan treenattu jopa ulkona! Ikävöiden näitä upeita tunteja muistellen lähes aina, kun piloxingia omalla aikaa tai Vaasan saleilla reenailen.Reenin jälkeen

 SLEEK SEXY POWERFUL! <3
Tehokasta, mutta myös rentouttavaa viikonloppua kaikille! Meikä tyttö painaa tänään iltavuorossa ja vielä huomenna viimeinen tämän viikon pinnistys töissä ja sunnuntaina on sitten minunkin  aika huilia.

CARO

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että Piloxing-huuma on jatkunut! :) Kiitos ihanista kommenteista kirjoituksessasi. <3 Ohjaajakoulutuksia on tulossa jatkossakin paljon Suomessa, sen takaa mm. meidän energinen ja mahtava kouluttaja Svetlana Pihlman. Eli uskon, että pääset joskus mukaan koulutukseen ja sen myötä myös ohjaamaan tätä ihanaa lajia. Ja jos liikut synnyinseudullasi maanantaisin, olet aina lämpimästi tervetullut vierailemaan Töysän Ylipään tunneilla! :)

  Oli kiva tutustua tähän blogiisi ja huomasin heti useita mielenkiintoisia kirjoituksia! Toivotan sinulle energistä ja liikunnallista syksyn jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olit käynyt lukaisemmassa kirjoitustani: koitan selvitellä tieni jollekin maanantain tunnille, kunhan saumaa tulee! Onnistuneita tunteja ja tunnelmallista syksyä muutenkin! :)
   Muuten, oletko itse tuota barre-tuntia käynyt testailemassa?

   Poista