tiistai 22. syyskuuta 2015

Risiiniöljyllä vahvat, tuuheat ja pitkät räpsyttimet?

No niin, aiemmassa bloggauksena mainitsin haaveilevani pidemmistä ripsistä- mutta etten ole valmis maksamaan lystistä kovasti.. Ainakaan tässä vaiheessa elämää. Joten kipaisiin käymään ekokaupassa ja löysin sieltä mainitsemani risiiniöljyn, joka maksoi n. 8,00€.
 
Tässä sitä nyt on

 Nyt pari viikkoa tuotetta käytettyäni voin sanoa, että tuote taitaa jopa toimia. Ripset ovat tuuheutuneet jo jonkin verran. Alaripsetkin ovat kasvaneet pituutta hieman- yläripsiä odotellessa. Eli aion siis jatkaa kokeiluani.


Projektin alussa

Projektin alussa

 Tuotteen käyttäminen on yksinkertaista: kun ostat tuotteen, valitse pullo, josta on helppo annostella öljyä vanupuikolle. Annostele öljy vanupuikolle, sulje silmäsi ja levitä ripsien juureen sekä ripsille. Ei haittaa, jos tuotetta on silmien ympäryksissä. Risiiniöljy toimii lisäksi hyvin meikinpoistoaineena.
 Itsellä tuotetta ei oikeastaan ole joutunut silmiin, kun olen ne hyvin sulkenut. Öljyn olen laittanut päivän päätteeksi ennen nukkumaanmenoa, joten "tahmaisuus" ei ole haitannut. Aluksi silmät tuntuivat aamulla ehkä hieman "rähmivän", mutta parin päivän käytön jälkeen vaiva oli tiessään. Öljy imeytyy ripsiin yön aikana, joten kasvot voi pestä aamulla huoleti.


2vko:n kokeilun jälkeen

2vko:n kokeilun jälkeen

 Jos siis et ole valmis maksamaan maltaita tuuheista ja pitkistä ripsistä etkä halua hirvittävää kemikaaliryöppyä ripsillesi, risiiniöljy voi olla hyvä vaihtoehto. Edullinen ja helppo käyttää. Ainut miius on, että tuotetta on käytettävä säännöllisesti, topseja kuluu ja projekti vaatii aikaa. Eli ei siis sovi niille, jotka haluavat ripset nyt ja heti.

Semmoista. Jatketaan harjoitukia! Mikäli innostut kokeilemaan risiiniöljyä tai jotain muuta ripsiä kasvattavaa, kommentoi ja jaa vinkkisi blogissani. Uusia ideoita otan innolla vastaan!

CARO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti