keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet ja uudet unelmat!

Heipä hei kaikille lukijoille!

 Melkein jo ajattelin, että kirjoittelu jää helmikuun puolelle, mutta ehdin kuin ehdinkin vähän rustailemaan mietteitäni jo/vasta nyt. On tapahtunut niiiiiin paljon kaikkea, etten oikein tiedä mistä aloittaisin..
 Ihmiset tapaavat tehdä uuden vuoden lupauksia - tai nykyään sanotaan jopa ettei tehdä lupauksia, koska ne eivät pidä.. Kuulostaako tutulle? Itsekään en tehnyt lupauksia sen koommin, mutta asetin itselleni terveyteen liittyviä tavotteita, joista esimerkkinä se, että minun on käytävä päivättäin ulkona vähintään kaksi kertaa 10min. ja viikossa liikuntaa tulee harrastaa edes 2,5h vaikka olisi kuinka täysi kalenteri. Ravinnon suhteen pyrin vähentämään herkuttelua- vaikka tähänkään asti sitä en paljoa ole tehnyt, päätin yrittää päästä tavoitteeseen karkkipäivän viettämisestä. Ihan vielä se ei ole onnistunut, mutta koko vuosi on aikaa!

Uusilla nastalenkkareilla kelpaa juosta raikkaassa talvisäässä
Salaatit ovat olleet suosiossani- niistä on niin moneksi

 Tammikuun alussa aloitin vihdoin ja viimein koulun, jota olenkin pitkään kaipaillut. Uusia  ihmisiä, tietoa, uutta orientoitumista ties mihin ja VIHDOIN säännöllinen elämänrytmi- ainakin osittain. Teoriatunneilla on tullut istuttua, mutta myös jotain pientä käytännössä harjoiteltua sängyn petaamisesta potilassiirtoihin ja hampaiden pesuun. Ensimmäinen harjoittelukin alkaa jo ensi viikolla: olen ihan innoissani, sillä pääsin kuin pääsinkin haluamaani kohteeseen erääseen erityiskouluun 7-9 luokkaan. Siellä sitten seuraavat 4,5 viikkoa kuluvatkin varmasti vauhdilla, vaikka hiihtoloma onkin välissä.
 Vielä kun ehtisin saada kaikki elämän osa-alueet tasapainoon niin olisi aivan mahtavaa. Tällä hetkellä, kun yhä koulun ohella töitä kaupalla käyn puurtamassa, meinaa väsy kyllä iskeä jo vuoden ensimmäisellä kuukaudella. Kauhulla odotan kaupan uusia aukioloja, jolloin pitäisi jaksaa valvoa vieläkin pidempään.. Ja nytkin on tehnyt jo tiukkaa. Jonkinlaisten muutosten äärellä sitä kuitenkin jo ollaan- toki lopullista suunnitelmaa vielä pohtiessa.

 Kuitenkin ehdottomasti parhain uutinen tälle alkavalle vuodelle on ollut se, että eräs unelmani toteutuu viimein! Nyt varmasti mieleenne tulevat lukuiset upeat lomakohteet, häät, erilaiset palkinnot, stipendit ja rahoitukset, koulutus... Mutta se ei ole mikään näistä tällä erää.
 Minulle tarjottiin mahdollisuutta, jota olen jo pitkään odottanut, etsinyt kissojen ja koirien kanssa ja kun vähiten odotin saavani sen mitä olen jo kauan halunnut sain kuulla: "Ai että, ihanaa- viimein löysimme ihmisen, joka todella tahtoo tämän duunin! Kiitos, että otit meihin yhteyttä juuri oikealla hetkellä! Palkkaamme sinut ilomielin!" - tyyliin tämä.
 Olisiko jo aika paljastaa? No joo ;) Pääsen vihdoinkin ohjaamaan RYHMÄLIIKUNTAA vieläpä koko kesäksi ja tulevalle syksylle saan yhden tai useamman oman ryhmän! VUHUU!!! Niin paljon olen tätä duunia kysellyt ties mistä ja kaikkialta on sanottu jossain määrin epämääräisesti "ei kiitos, ohjaajia on jo tarpeeksi- hanki kokemusta muualta." Nyt todella olin kreivin aikaan liikkeellä ja minua onnisti, kun olin jo liki luopunut toivosta. Aivan ihanaa! Täytyy tässä vielä muita kesän suunnitelmia pohtia- kauppaa yms. Mutta ryhmäliikuntaahan sitten ohjaan, todellakin! Ei muuta kuin Hietasaareen treenaamaan kanssani ja tunnin jälkeen rannalle ja uimaan mereen ;)

Päivän kahvakuulatreeni

 Olkoon vuoden ensimmäinen postaukseni tällainen raapaisu tulevaan: ensi kerralla postausta ihan liikuntaan ja ruokaan liittyen pitkästä aikaa tavalla tai toisella. Sitä odotellessa, muistakaa nauttia talvesta ulkoillen, levätä riittävästi ja ropata ennaltaehkäisevästi kuumetta yms vastaan.

Kotona oli niin ihanaa hiihtää!

Mielelläni lukisin lukijoiden kommentteja ja niihin vielä vastailisin: toivon siis tänä vuonna runsaasti keskustelua blogissani! Ensiksi voisitte kertoa minkälaisia uuden voden lupauksia teitte? Moni varmasti haluaa laihtua tai muuten vain on aloittanut kuntoilun? Vieläkö treeni-intoa on riittänyt? Kirjoittaa voit muutenkin, jos kaipaat vinkkejä esim. ruokavalioon tai treenaamiseen liittyvissä asioissa. :) Palaamisiin!

Hoitsu CARO
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti