torstai 20. marraskuuta 2014

Päivittelyä

En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa- yleensä tällaiset iloiset ja vähämmän miellyttävät asiat tuppaa tapahtumaan samaan aikaan. Kai se johtuu siitä, että iloisten asioiden tulisi kantaa näiden ikävien uutisten keskellä. Jokatapauksessa ilon aiheeseeni: pääsin kuin pääsinkin KOULUUN! VUHUU! Viimein elämässä eteenpäin- ainakin yhden askeleen verran ;)
 No, mikä musta nyt on sitten viimein tulossa.. LÄHIHOITAJA! Joo.. Musta ei pitänyt ikinä tulla lähihoitajaa- tätä olen vannottanut vuosia, mutta jostain syystä menin ja hain kouluun ja pääsinkin sisään. Tämä ei tarkoita etten haluaisi alalle, mutta aiemmin mulla on tainnut olla vähän kapea katse alaa kohtaan.
 Aiemmin hain kosmetologiksi ja pääsinkin sisään, mutta koulun alkamisesta ei tänä päivänäkään ole tietoa. Siksi aloin miettiä, et nyt on pakko keksi jotain ja lähemmäs omia tavotteita. Tarkemmin ajateltuna lähihoitajan tutkinto mahdollistaa minulle paljon paremmin liikunta suuntautuneelle alalle pääsyn jatkossa etenkin jos erikoistun kuntoutukseen (tätä mm. en tiennyt muutama vuosi sitten, ennen kuin aloin paremmin asiaa tutkia). Ainakin nyt pitäis olla tulossa ammatti, jossa on työtäkin. Ja jatko-opiskelu mahdollisuudet varsin laajat. Hyvä, että maltan nyt odottaa, että pääsen jatkamaan lähäristä eteenpäin! ;) Tammikuussa sitten pääsen aloittamaan koulun- olen niin odottanut!

Punaiset joulupallot

Vielä jotain mukavaa makustelua: Mulla oli aivan huippu ihana viime viikonloppu! Kävin ekaa kertaa poikakaverin uudessa kodissa Hyvinkäällä, kun viimein töiltäni ehdin. Junalla matkustelu onkin mukavaa- siinä ehtii tehdä vaikka ja mitä. Itsellä kului aika hyvin lukiessa lehtiä, kirjaa ja käsitöiden parissa. Joululahjat siis etenivät hyvää vauhtia vain junaillessa.
 Viikonlopun aikaan tuli käytyä lähijunalla Helingissä jouluostoksilla. Alkaa olla kaikki lahjat pian hankittuna- eipä tarvitse niistä murehtia enää joulukuussa. Ainoastaan paketointi vielä tekemättä lähestulkoon ellei muutamaa poikkeusta huomioida ja niitä itsetekemiä paketteja. Joko lukijat, olette käyneet jouluostoksilla?
 Joka tapauksessa oli virkistävää käydä jossain muualla tuttujen ympyröiden tuolla puolen. Mikä tärkeintä, tuli rentouduttua! Tuli myös käveltyä paljon, syötyä hyvin ja istuttua myös kahviloissa- ai, että se on kyllä ihanaa!

Jouluvaloja <3

Vaniljalatte <3

Tällaisia kuulumisia tähän torstaiseen aamupäivään!
CARO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti