sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulun odotusta ilmassa?

1. Adventti, hyvänen aika! Päivä alkaa kääntyä kohti loppua. Päivään mahtui töiden lisäksi paljon muutakin. Perheeni tuli käymään kylässä pitkästä aikaa ja toivat samalla pakastimeni kotiin: jees! Vihdoinkin pääsen taas nautiskelemaan ihanista marjoista oikein kunnolla! Oli kyllä tärkeää muutenkin että perheeni tuli- en ole nähnyt hetkeen ketään "omia ihmisiäni", joten ikävä alkoi olla jo ISO! Ensi viikolla sitten pääsen palaamaan kotipuoleen itsekin :)

 Vieraiden lähdettyä hieman siivoilin ja virittelin lisää jouluvaloja. Illalla kävin vielä vähän juoksemassa kaupungilla. Katuja valaisi tuhannet jouluvalot ja liiketilojen ikkunoissa komeilevat kyntteliköt: Joulu todellakin on tulossa! Eilen jo kävin hakemassa joulufiilistä Vaasan torilta joulun avauksesta ennen iltavuoroa. Lämmintä glögiä, joululauluja ja kojuja täynnä erilaista krääsää, ruokaa ja joulua!

1. Adventtikynttilä

Tänään en postaile tämän kummemmin. Nyt käperryn sohvan nurkkaan nautiskelemaan teetä ja jouluista hedelmäsalaattia, jonka resepti on seuraava:

Jouluinen hedelmäsalaatti:
hedelmäcoctail purkki
2 banaania
1 omena
2 klementtiiniä
loraus glögiä
(kanelia)

Kaada coctail tarjoiluastiaan. Kuori omena ja klementtiinit. Paloittele hedelmät ja lisää kulhoon. Lorauta joukkoon glögiä oman maun mukaan. Lisää kanelia halutessasi. Hetitarjoiltavissa ;)


Mukavaa illan jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille! :)
CARO

2 kommenttia:

  1. On muuten huippua saada kunnon pakastin :D En tajua edes miten selvisin pakastelokerolla, kun asuin yksiössä :'D

    Mukavaa joulun odotusta sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Joo, yli puoli vuotta juurikin tuolla pakastelokerolla pärjäillyt- jotain aivan kauheaa kerrassaan, kun ei saa marjoja yms mitään säilöön. Ruokaa pitänyt tehdä vains en verran mitä syö- tai syödä koko viikko samaa ruokaa-tyyliin. EI hauskaa :/ Mutta nyt asia ratkesi viimein :)

    Kiitos kommentoinnista ja lämmintä joulun odotusta :)

    VastaaPoista